Wil je weten wat een auto kost, wanneer de APK verloopt of wat de topsnelheid is? Voor betrouwbare en actuele voertuiginformatie sms je altijd naar Cartracks. Sms een kenteken naar 3040 wanneer je bijvoorbeeld een auto gaat kopen of verkopen, maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar de dagwaarde en technische specificaties. Heb je binnenkort een afspraak met een autodealer?
Met Cartracks ga je voorbereid op pad.
PRIVACY BELEID
Inleiding

Uw privacy is belangrijk voor ons. In deze privacy-en cookiebeleid wordt uitgelegd welke persoonlijke gegevens cartracks.nl van u verzamelt via onze interactie met u en via onze producten, en hoe we die gegevens gebruiken.

cartracks.nl is een website van Mobitainment B.V.

Contact

Via info@cartracks.nl kunt u altijd contact met ons opnemen met vragen over dit privacybeleid.

Mobitainment BV, Parkstraat 22,
2514 JK, Den Haag, KvK-Nr: 27259624,
BTW-Nr: NL812078561B01,
Helpdesk: +31 (0)70 - 346 54 96

Het verstrekken van persoonsgegevens is niet verplicht

Het verstrekken van persoonsgegevens is niet verplicht. U heeft ten allen tijde zelf de keuze of u persoonsgegevens wilt invoeren. Echter om gebruik te kunnen maken van een aantal van onze diensten is het invoeren van persoonsgegevens noodzakelijk. Als de invoer van gegevens wordt gevraagd, wordt aangegeven welke gegevens noodzakelijk zijn om de dienst te kunnen gebruiken en dus moeten worden ingevuld en welke gegevens optioneel kunnen worden verstrekt.

Informatie die wij verzamelen

cartracks.nl verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken:

  • Naam
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Kenteken
  • Locatiegegevens
  • Betaalgegevens (voor zover van toepassing)
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type

U stuurt ons mogelijk uw contactgegevens wanneer u onze services gebruikt, bijvoorbeeld via een formulier op onze website, tijdens een gesprek met onze support afdeling en meer.

Cartracks registreert het nummer van uw mobiele telefoon voor het leveren van de informatie per SMS en voor de kostenafhandeling via uw telecomprovider. Cartracks stelt alles in het werk om de registratie van gegevens zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden en heeft de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die is ontvangen. Gegevens die klanten en bezoekers via het contactformulier aan Cartracks verstrekken, worden uitsluitend gebruikt om de vraag of het verzoek van de klant of de bezoeker te beantwoorden.

Onze servers kunnen voorts automatisch bepaalde gegevens vastleggen, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en de datum en tijd van uw bezoek aan onze (mobiele) websites.

Waar wij uw gegevens voor gebruiken

De verzamelde gegevens worden gebruikt om onze websites en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te optimaliseren, te beveiligen en om fraude tegen te gaan;

Wij bewaren uw gegevens in beginsel zolang als dat nodig is voor bovengenoemde doeleinden, of om te voldoen aan wettelijke (bewaar)verplichtingen.

Gegevens over apparaten en browsers

We verzamelen informatie over het apparaat en de toepassing die u gebruikt om toegang te krijgen tot onze services. Met informatie over het apparaat verwijzen we naar uw IP-adres, de versie van uw besturingssysteem, het type apparaat, informatie over het systeem en de prestaties, en het type browser. Gebruikt u een mobiel apparaat, dan verzamelen we ook de UUID van dat apparaat.

Beveiliging van gegevens

We gebruiken diverse technieken en methoden om u gegevens te beschermen. Onze database maakt gebruik van de nieuwste technologieën en uw gegevens worden hier versleuteld in opgeslagen. Alle gegevens die je ons toevertrouwd zijn beschermd. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt en wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt.

Recht op inzage, correctie, verwijdering

Conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens heeft u recht alle gegevens die wij over u hebben verzameld in te zien en zo nodig te corrigeren. U kunt zich wenden tot info@cartracks.nl.

Het recht op intrekking

U kunt uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens intrekken. In veel gevallen kunt u dan niet langer gebruik maken van onze diensten. Wenst u dit alsnog te willen kunt u zich wenden tot info@catracks.nl.

Het recht om een klacht in te dienen

Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies

Cartracks maakt gebruik van cookies (kleine tekstbestanden die op uw apparaat worden opgeslagen) en soortgelijke technologieën, met behulp waarvan onze services kunnen worden verleend en gegevens kunnen worden verzameld. Met cookies kunnen wij onder andere uw voorkeuren en instellingen opslaan; het voor u mogelijk maken om u aan te melden; fraude tegengaan; en analyseren hoe onze websites en onlineservices presteren.

Cartracks.nl gebruikt functionele, analytische en tracking cookies.

U beschikt over een breed scala aan tools om cookies en soortgelijke technologieën te beheren, met inbegrip van browserbesturing om cookies van analyseservices door derden te blokkeren en te verwijderen om het verzamelen van gegevens en soortgelijke technologieën niet langer toe te staan. Uw browser en andere keuzes kunnen van invloed zijn op uw ervaringen met onze diensten.