Wil je weten wat een auto kost, wanneer de APK verloopt of wat de topsnelheid is? Voor betrouwbare en actuele voertuiginformatie sms je altijd naar Cartracks. Sms een kenteken naar 3040 wanneer je bijvoorbeeld een auto gaat kopen of verkopen, maar ook als je gewoon nieuwsgierig bent naar de dagwaarde en technische specificaties. Heb je binnenkort een afspraak met een autodealer?
Met Cartracks ga je voorbereid op pad.
PRIVACY BELEID
Privacy beleid

Cartracks respecteert de privacy van zijn klanten en de bezoekers van zijn website. Door gebruik te maken van onze diensten stemt u in met dit privacybeleid en de Algemene Voorwaarden. Indien u hiermee niet kunt instemmen, dient u geen gebruik te maken van onze diensten. Tenzij uitdrukkelijk anderszins wordt bepaald, zijn de Algemene Voorwaarden en het privacybeleid van toepassing op alle nieuwe applicaties, waarmee de huidige service wordt uitgebreid of verbeterd.

Privacy

Cartracks registreert het nummer van uw mobiele telefoon voor het leveren van de informatie per SMS en voor de kostenafhandeling via uw telecomprovider. Cartracks stelt alles in het werk om de registratie van gegevens zo veilig mogelijk te laten plaatsvinden en heeft de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die is ontvangen. Gegevens die klanten en bezoekers via het contactformulier aan Cartracks verstrekken, worden uitsluitend gebruikt om de vraag of het verzoek van de klant of de bezoeker te beantwoorden.

Gebruik van uw gegevens

Wanneer u gebruik maakt van de sms diensten van Cartracks, verzamelen wij uw mobiele telefoonnummer en de identiteit van uw mobiele netwerk aanbieder. Door gebruik te maken van de dienst, stemt u ermee in dat wij onze partners en derde partijen voorzien van uw mobiele telefoon nummer indien dat noodzakelijk is voor het verwerken van uw transacties. Deze derde partijen kunnen bestaan uit mobiele netwerk aanbieders en/of gateway service aanbieders die door Cartracks worden gebruikt om de transactie te verwerken. Wij mogen door ons ingehuurde derde partijen gebruiken om ons te helpen om de sms dienst aan u te bewerkstelligen, zoals de authorisatie van uw transacties en wij mogen deze gegevens delen met deze partijen voor gelimiteerde doeleinden. Ten slotte mogen wij uw gegevens aan bepaalde partijen verstrekken wanneer de wet dit vereist of wanneer op deze wijze de veiligheid van de Aanbieder of gebruikers van de sms dienst wordt gewaarborgd.

Internetsites van derden

Dit privacy beleid is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Wijzigingen van het privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid en de Algemene Voorwaarden te allen tijde te kunnen wijzigen, uitbreiden of beperken. Aanpassingen zullen op deze pagina vermeld worden.

Contact

U kunt contact met ons opnemen over alle vragen en/of opmerkingen met betrekking tot ons privacybeleid via info@cartracks.nl. Dit privacybeleid is voor het laatst aangepast in September 2009.